Preparatorul fizic de la ACS Viitorul Târgu Jiu, la un pas de moarte

Responsabilul cu pregătirea fizică a echipei ACS Viitorul Târgu Jiu va rata cantonamentul echipei din Turcia fiind internat în spital după un accident auto. Un autoturism i-a lovit maşina staţionată şi i-a provocat răni grave, acest suferind multiple fracturi.

Cristian Gurău, preparatorul fizic din Oradea al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, a scăpat ca prin minune cu viață dintr-un accident rutier în care mașina lui, un Volkswagen Golf VI, a fost făcută praf. Membrul staffului tehnic al echipei clasate pe locul 15 în Liga 2 după 16 etape nu va putea prea curând să revină să își exercite meseria, fiindcă a suferit o serie de fracturi care îl vor împiedica să muncească, a informat liga2.ro.

În urma accidentului, Gurău s-a ales cu umărul stâng rupt în trei locuri, două coaste fracturate, o fractură de L4 la coloană și multiple răni pe corp, acesta fiind internat la spitalul din Târgu Jiu.

Accidentul avut loc joi, 27 ianuarie, la ieșirea din Târgu Jiu spre Tismana. Cristian Gurău se afla în autoturismul său, staționa pe marginea drumului și a fost lovit puternic din spate de un Dodge TRX scăpat de sub control.


Gurău urma să plece sâmbătă cu echipa în cantonamentul din Antalya dar va rata partea cea mai importantă a pregătirii echipei, fiind internat în spital cu multiple fracturi.

Galerie foto



Vizualizări: 3,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: