Președintele Braziliei suferă de sughițuri cronice

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat de urgență miercuri, 14 iulie, la un spital militar și urmează să fie supus, cel mai probabil, unei operații dificile.

Bolsonaro a fost internat în urma unor sughiţuri cronice care durează de 10 zile. Președintele Braziliei, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat la un spital din Sao Paulo, unde i se vor face analize pentru ocluzie intestinală, potrivit BBC.

„Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezez să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez”, a transmis Bolsonaro pe Facebook.

Preşedintele de extremă dreapta vorbise săptămâna trecută despre problemele sale cu sughiţul, după un implant dentar.

După ce a fost internat în cursul nopţii la spitalul militar din Brasilia din cauza unei crize persistente de sughiţ care dura de mai bine de zece zile, Bolsonaro a fost transportat spre sfârşitul după-amiezii la aeroportul Congonhas din Sao Paulo şi apoi cu ambulanţa la spitalul Vila Nova Star.

La Brasilia, el fusese spitalizat într-o secţie de terapie intensivă şi "intubat ca măsură de precauţie", a declarat la radio fiul preşedintelui, senatorul Flavio Bolsonaro.

Vizualizări: 1,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: