Preselecţie pentru Next Star, astăzi la Târgu Jiu

Copiii talentaţi din judeţul Gorj au posibilitatea de a deveni vedetele emisiunii Next Star. Producătorii au început deja castingurile pentru cel de-al treilea sezon, în dimineaţa zilei de astăzi fiind aşteptaţi la Târgu Jiu. Preselecţiile se vor desfăşura pe mai multe secţiuni: teatru, dansuri, muzică uşoară şi muzică populară.

Producătorii emisiunii Next Star organizează astăzi un casting la Târgu Jiu. Preselecţia are loc la Palatul Copiilor, între orele 11.00-18.00. Sunt aşteptaţi copiii talentaţi din întreg judeţul, înscrierile făcându-se începând cu orele 10.30 direct la organizatori. „Vor veni la Târgu Jiu muzicienii şi coregrafii emisiunii Next Star. Noi le vom pune la dispoziţie sala „Maria Lătăreţu” din cadrul Palatului Copiilor, unde se organizează cercul de muzică populară. De înscrieri se vor ocupa tot organizatorii, preselecţiile făcându-se pe patru secţiuni: teatru, dansuri, muzică uşoară şi muzică populară. Copiii care vor fi selectaţi pentru a merge la Bucureşti nu vor fi anunţaţi pe loc, ci telefonic ori prin poştă”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Toţi copiii  din judeţ au şansa de a deveni celebri dacă vor reuşi să impresioneze echipa emisiunii Next Star. „Castingul este adresat copiilor din întreg judeţul Gorj, nu numai elevilor de la Palatul Copiilor. În speranţa de a veni cât mai mulţi copii la preselecţie am trimis o adresă Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a face anunţuri la instituţiile de învăţământ atât din mediul urban, cât şi din mediul rural. Gorjul are copii excepţionali şi sunt convins că foarte mulţi vor urca pe scenă”, a mai precizat Pompiliu Ciolacu. Palatul Copiilor Târgu Jiu va avea, la casting, în jur de 15-20 de reprezentanţi deoarece profesorii de muzică uşoară, muzică populară şi dansuri au început să-i selecteze pe cei mai talentaţi dintre elevi.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: