Preselecţie pentru primul atelier de fotografie. Cum te înscrii!

Academia Docuart organizează în perioada 13-19 august PhotoDoc, atelierul de fotografie documentară, la care se pot înscrie tinerii liceeni din Târgu Jiu, dar doar 30 vor fi selectaţi pentru participare.

Preselecţia va avea loc pe 6 august la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu (str. Crişan nr. 3), vis-a-vis de Palatul Administrativ, de unde puteţi afla mai multe informaţii despre înscrieri. Cei selectaţi vor fi implicaţi în activităţi specifice timp de o săptămână, sub îndrumarea unor profesori de fotografie, dar şi specialişti în film documentar.
În cadrul acestui atelier, tinerii vor trece prin noţiuni teoretice esenţiale, vor participa la un masterclass susţinut de specialişti despre istoria documentarului şi vor învăţa ce înseamnă documentarea realităţii prin artele vizuale şi o vor pune în practică.
Rezultatul final va consta într-o serie de fotografii realizate de participanţi care urmează să fie expuse la Târgu Jiu, dar şi în Bucureşti în cadrul festivalului de film Docuart Fest, în perioada 6-11 noiembrie 2018. (O.R.)

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: