Şcoala de vară, la final. Spectacol de închidere la ”Elvira Godeanu”

Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 11.00, va avea loc, la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, spectacolul de încheiere a Școlii de Vară, parteneriat Român-Francez, al Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu.

După spectacolul de deschidere de luni, 16 iulie, după cinci zile de cursuri de pian și vioară, elevii participanţi vor face dovada sensibilității și a talentului.

În aceste zile au avut ocazia să fie îndrumaţi de prof. Veronique Thual Chauvel (pian) și de prof. Claire Chauvel (vioară), absolventă a Conservatorului din Reims, și care a beneficiat, în Elveția, de îndrumarea violonistului român Ștefan Ruha junior. Organizatorii Școlii de Vară mulţumesc domnului director Cosmin Brehuţă, al Teatrului Elvira Godeanu, pentru sala de spectacol pusă la dispoziţie, domnului director al Şcolii Populare de Artă, Alexandru Bratu, pentru că a dus mai departe acest proiect început de regretatul om de cultură Viorel Gârbaciu. De altfel, prof. Veronique Thual Chauvel a avut ideea să-i dedice spectacolul de deschidere a Școlii de Vară.

De asemenea, organizatorii felicită părinții pentru grija acordată copiilor, și profesorii paricipanţi: Narcia Iacob și Valentina Străjer (vioară), Viorica Sîrbu, Norica Voicu, Alina Diana Betej (pian) și prof. dr. Mihaela Sanda Popescu - coordonatorul acţiunii. 

Această manifestare este încă o dovadă că sufletul copiilor este mesagerul unui timp mai bun și mai curat. 

Așadar, sunteți așteptați la spectacolul de sâmbătă, ora 11.00, care va fi găzduit de Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: