Presiune pe arbitri înainte de Pandurii - Steaua

Meciul dintre Pandurii şi Steaua, de miercuri, e precedat de un adevărat război psihologic. Antrenorul celor de la Pandurii, Edward Iordănescu, şi managerul Stelei, Mihai Stoica, pun presiune pe arbitri, prin declaraţiile pe care le fac.

Întrebat despre greșelile de arbitraj și suspendarea primită de Comisia de Disciplină, Iordănescu a punctat: "Am văzut meciul Stelei de la Viitorul, dar nu cred că e normal să mă pronunţ eu despre arbitraj... Ați văzut că au fost probleme și aceste lucruri mă impacientează. Dacă ar fi să câștigăm mereu atunci când stau în tribună, doar acolo aș sta! Pandurii a avut rezultate pozitive indiferent unde am stat eu. Pot să stau și acasă, că echipa asta câștigă".

Tăcut în ultima vreme, Stoica iese la atac ca pe vremurile bune şi spune că Iordănescu Jr. nu are motive de îngrijorare. "Nu are motive să fie impacientat, aşa cum nici noi nu ne-am impacientat când Pandurii au beneficiat de mari erori de arbitraj. Nu există în istorie ca o echipă să fi fost dezavantajată aşa cum a fost Steaua dezavantajată în cel puţin două rânduri în această ediţie de campionat. O dată în celebrul meci cu Astra (n.r. 0-2, pe 12 august 2015), când Steaua a marcat 3 goluri invalidate fără motiv şi a doua oară recent, la meciul cu Voluntari (1-3 pe 22 februarie 2016), când ni s-au refuzat 3 lovituri de pedeapsă într-un singur meci!", a spus Mihai Stoica, într-un interviu acordat Digi Sport.

Război şi cu Reghecampf

Şi antrenorul Stelei l-a taxat pe antrenorul gorjenilor. "Edi Iordănescu vorbeşte mult. Se plânge şi de arbitraje. Întotdeauna când are meciuri importante iese cu tot felul de discuţii, ba că nu avem bani, ba că se desfiinţează echipa şi aţi văzut că echipa joacă, câştigă. De foarte multe ori e ajutată de arbitri. Pe mine nu mă interesează ce se întâmplă la echipa lor, dar nu cred că este fair-play să ieşi înainte de meci cu asemenea subiecte. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Trebuie să ne respectăm, trebuie să îşi vadă fiecare de echipa lui. Toate echipele au probleme, nu numai Pandurii Târgu Jiu. Este o perioadă foarte grea pentru fotbalul românesc, am ştiut cu toţii când am semnat un contract în fotbalul românesc, ştim cu ce probleme trebuie să ne descurcăm, dar trebuie să existe fair-play", a spus Reghecampf.

Edi Iordănescu a reacţionat imediat, pentru gsp.ro: “Uneori el vorbește mai mult decât trebuie și despre ce nu trebuie. Eu am jucători neplătiți de 3 luni și nu ne-am permis un sejur la munte, el are banii la zi și și-a cumpărat tot ce a vrut din țară. Ar trebui să ofere mai mult respect”.

Meciul dintre Pandurii şi Steaua se joacă miercuri, de la 20:30, şi va fi arbitrat de Marius Avram, care a fost la centru şi la întâlnirea din turul sezonului regulat, când echipa antrenată atunci de Mirel Rădoi se impunea cu 3-0, la Severin. Avram va fi ajutat la cele două linii de Miclos Nagy şi de Alexandru Cerei, rezervă fiind desemnat Bogdan Gheorghe.

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: