Pandurii, fără antrenori. Ce spune Narcis Răducan!

Pandurii va fi fără antrenori pe bancă la meciul cu Steaua, atât principalul, cât şi secundul fiind suspendaţi. Antrenorul Edward Iordănescu va sta în tribune şi la meciul cu Astra, meciuri de care depinde titlul de campioană. Preşedintele de la Pandurii, Narcis Răducan, crede că prin sancţiunea primită de Iordănescu este afectat echilibrul acestui campionat.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a analizat miercuri trimiterea în tribună a antrenorului Edward Iordănescu, după golul egalizator al echipei Pandurii, marcat în minutul 89 al meciului cu Dinamo, în etapa a treia din play-off. Comisia a decis ca antrenorul echipei Pandurii să fie suspendat pentru două etape, astfel că Iordănescu nu va putea fi prezent pe banca tehnică la jocurile cu Steaua și Astra din următoarele două etape.
Conducerea clubului Pandurii se declară dezamăgită de faptul că antrenorul principal va lipsi de pe bancă la meciurile din următoarele două etape, preşedintele Narcis Răducan precizând joi că absenţa lui Edward Iordănescu de pe banca tehnică poate afecta echilibrul acestui campionat: „Suntem dezamăgiți că nu vom beneficia la partida cu Steaua de aportul antrenorului principal Edward Iordănescu pe banca tehnică. În echilibrul acestui campionat cântăreşte foarte mult absenţa sau prezenţa antrenorului pe banca echipei, mai ales că profilul lui Edi este unul care impune reacţii rapide, el fiind un antrenor care are o contribuţie imediată în timpul partidelor. Dar asta este situaţia, ne supunem deciziilor comisiilor, chiar dacă nu suntem pentru prima dată în această ipostază. Rămânem cu speranţa, pentru că am bătut la meciul cu Astra şi cu ASA Târgu Mureş cu antrenorul în tribună. Indiferent că este sau nu Edi pe bancă noi vom face tot posibilul ca să obţinem rezultatul pe care îl doresc suporterii. Dar este un dezavantaj pe care îl simţim din plin!”
Pe lângă suspendarea antrenorului Edward Iordănescu, au mai fost sancționați după meciul cu Dinamo și jucătorul Viorel Nicoară, dar și antrenorul secund Radu Alexandru. Nicoară a fost sancţionat cu trei etape de suspendare iar antrenorul secund Radu Alexandru a primit o suspendare pentru un joc.

Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: