Prima competiție oficială din acest an pentru Andrei Fulger

Prima competiție oficială din acest an pentru tânărul luptător Andrei Fulger va fi Cupa României U20, care are loc în perioada 27-29 mai, la Piteşti. Sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu are 19 ani şi va intra pe saltea la categoria 57 de Kg.

Sala Sporturilor din Pitești va fi la finalul acestei săptămâni gazda întrecerilor din Cupa României U20 unde CSM Târgu Jiu va fi reprezentată de Andrei Fulger. Luptătorul gorjean este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, dar și de profesorul Rareș Voicescu, la CSS Târgu Jiu. Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, a avut cuvinte de laudă la adresa sportivului care va reprezenta orașul Târgu Jiu la Cupa României U20 și își dorește o colaborare cât mai bună între cele două cluburi. ”Andrei este un sportiv foarte serios care a obținut rezultate extraordinare în ultimii ani. La Pitești este prima competiție a anului pentru Andrei și sper să aibă o evoluţie cât mai bună. Sper ca această colaborare să fie un succes, iar Andrei să își continue șirul de rezultate bune și foarte bune, pentru că va fi un an plin pentru el. Andrei va reprezenta cele două cluburi și la U23 și la lupte pe plaja, sper doar să fie lipsit de accidentări, pentru a-și putea demonstra valoarea”, a precizat Mădălin Gorjanu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

Antrenorul speră ca Andrei Fulger, care intră în luptă la categoria 57 de Kg, să revină de la Pitești cu un rezultat cât mai bun.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: