Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prima ninsoare la Rânca, prima supărare

Transalpina a fost închisă de la sfârșitul săptămânii trecute, după ce meteorologii au anunțat înrăutățirea vremii în zonă, sâmbătă drumarii scoțând utilajele pentru a curăța carosabilul între Rânca și Novaci. Stratul de zăpadă pe șosea era de 2-3 cm, nefiind probleme deosebite. De la Rânca însă spre Obârșia Lotrului și mai departe șoseaua a fost închisă ca în plin sezon rece, iar asta l-a nemulțumit pe șeful cabanierilor din Rânca. Într-o postare pe Facebook, Constantin Pănescu a comparat situația de pe Transalpina cu cea de pe Transfăgărășan, el privind cu invidie cum în Argeș turiștii au putut să urce în vârf de munte fără ca să aibă opreliști pe șosea, în timp ce în Gorj acest lucru nu a fost posibil.

„Dragi prieteni mă gândesc la mama și la tata. Aaaa, nu ai mei, ci la Mama și Tata Turismului Montan Românesc, adică Transalpina și Transfăgărășanul!!! De ce... pentru că azi câteva autocare și microbuze împreună cu multe mașini mici au ajuns la Bâlea-Lac, la capătul Transfăgărășanului cu zăpadă de 20-25 cm, iar pe Transalpina s-a închis partea cea mai frumoasa a Transalpinei între amărâta de Rânca și Obârșia-Lotrului chiar dacă zăpada este sub jumătatea celei de pe Transfăgărășan!!!??? Aici trebuie să felicit pe d-na vicepreședinte al CJ Argeș, pe care am avut posibilitatea și onoarea să o cunosc personal și care ține la Transfăgărășan la fel de mult cât noi, cei din Rânca la un loc pentru Transalpina. Bineînțeles în aceeași măsură și drumarilor de la DN Argeș care au intervenit cu utilajele să deszăpezească tot drumul, nu ca la noi unde s-au scos utilajele pentru poze și filmări!!!”, a scris, sâmbătă, Pănescu pe contul său de Facebook.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: