Prima victorie pentru Pandurii. Condescu: Cred în salvarea echipei

Pandurii Târgu Jiu a obţinut prima victorie în Liga a II-a, în deplasare, la Metaloglobus. Tinerii fotbalişti pregătiţi de Adrian Iencsi au câştigat cu 3-2, după ce au avut două goluri în faţa adversarilor. Acest rezultat deja le-a dat aripi oficialilor echipei care nu se gândesc decât la promovarea echipei pe prima scenă fotbalistică.

Gorjenii au câştigat cu 3-2, după ce au condus cu 2-0 la pauză prin golurile marcate de Vlad Bujor în minutul 17 şi Gabriel Dodoi în minutul 43. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 55, prin Martin. A marcat din nou Dodoi în minutul 65, ultimul gol fiind al gazdelor, prin Ghenovici, în minutul 81.

Dodoi poate ajunge sus

De la debutul competiţiei, Pandurii sunt neînvinşi. Unul dintre tinerii fotbalişti care s-au remarcat în primele partide este Gabriel Dodoi, în vârstă de doar 18 ani. „A fost un meci care ne dă speranţe şi şanse. Nu ne gândim decât la promovarea în liga întâi. Cu siguranţă, vom reuşi acest lucru anul viitor. Avem jucători de perspectivă. Avem încredere în ei. Sunt cei opt jucători pe care i-am luat de la echipa de juniori care pun umărul serios la formarea unei echipe bine închegate. Am mare încredere în Dodoi. Este un jucător tânăr care poate deveni noul golgheter al României. A marcat şi astăzi (n.r. sâmbătă), a marcat şi la Târgovişte. Avem mari speranţe în el că va ajunge un nume important în fotbalul românesc. Mai sunt şi alţi jucători ambiţioşi. Cu siguranţă vom promova la anul”, este mesajul lui Marin Condescu, liderul USMO.

Noi sponsori

Condescu dă asigurări că va găsi şi oameni de afaceri care să investească în clubul de fotbal după ce acesta a fost dat uitării de asociaţi. „Sunt singurul care a rămas alături de club. Eu, minerii şi energeticienii pe care îi reprezint credem în salvarea acestei echipe şi sunt convins că vor veni şi oameni de afaceri alături de noi, dacă asociaţii au alte gânduri”, a mai explicat Condescu.

Vizualizări: 1,851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: