Prima victorie pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a obţinut primul succes în acest an, învingând în deplasare, scor 0-1, echipa Concordia Chiajna, în etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Dragoş Firţulescu, în minutul 52, printr-o lovitură de cap. În urma acestui succes, echipa lui Flavius Stoican părăseşte locul retrogradabil şi urcă pe 5, în play-out, cu 15 puncte.

"Facem totul să nu retrogradăm"

„Nu a fost un meci spectaculos, ci dârz, disputat. Am văzut jucători cu capul spart, cu crampe, s-a alergat până la epuizare. Sunt bucuros că am câştigat la Chiajna, o contracandidată la evitarea retrogradării. Sper să mergem pe aceeaşi linie, nu am pierdut în play-out. Cinste băieţilor mei. pentru că toată lumea ne vedea retrogradaţi! Facem totul să nu retrogradăm. Este victoria băieţilor. Când eşti corect cu fotbalul, fotbalul te va răsplăti., Firţulescu munceşte, aleargă, aşa că a fost răsplătit de fotbal. Cred că ne vom salva de la retrogradare”, a declarat tehnicianul Flavius Stoican.

Pandurii: Stanca - Nwabueze, Ene, Ilie, Bușu - Cioinac, Zaina - Surugiu, Stana, Firțulescu - Negruț. Rezerve: Popescu, Negoiță, Tătaru, Pârcălabu, Păcurar, Hamed

Galerie foto


Vizualizări: 4,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: