Primar: Am rămas șocat de factura la energie, am cerut eșalonare

Bugetul primăriei Turburea este sărăcit de facturi. Primarul Ion Bârcă a cerut eșalonarea facturii pentru că suma este prea mare.

Numai factura la energia electrică pe ultimele șase luni este de 240.000 de lei. ”Suntem cu banii la fundul sacului și facem tot felul de calcule ca să putem ieși cu bine din această situație. Ar fi fost binevenită o rectificare bugetară, dar se anunță pe zero, iar în această situație trebuie să ne gospodărim cum putem. Riscăm să nu avem bani pentru salariile funcționarilor și a însoțitorilor cu handicap. Măcar ei să le ia. Ne-au omorât facturile care au venit luna asta. Noi am plătit energia electrică la consum estimat și a venit factura de 240.000 de lei. Este si consumul mare, că avem la școli, avem iluminatul stradal, pompele de apă, plus factura la gaze, și la alte utilități. Să nu mai spus că avem și proiecte mare la care și cofinanțarea este mare”, a precizat primarul Ion Bârcă.

Edilul caută soluții în acest moment, ca salariații și însoțitorii persoanelor cu handicap să nu rămână fără bani. ”Am rămas șocat când am văzut factura. Am făcut o hârtie scrisă prin care am cerut eșalonarea plății facturii la energia electrică. Este si greșeala lor că îmi fac facturează o dată la șase luni. Eu nu mă vait pe mine, mie îmi este de funcționari și mai ales de însoțitorii persoanelor cu handicap”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 2,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: