Primar: Am tot făcut asfaltări ca să scoatem oamenii din praf

Comuna Bustuchin se numără printre cele mai dezvoltate și moderne localități din Gorj, dar asta nu înseamnă că aici s-au terminat toate investițiile. De exemplu, autoritățile locale au reușit să obțină acum finanțări pentru refacerea drumurilor betonate acum 20 de ani.

Primarul Ion Ciocea continuă se preocupe de creșterea calității vieții localnicilor din Bustuchin și să creeze mereu condiții optime pentru un trai decenta sau chiar ca la oraș.

Prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”, Ion Ciocea a reușit să aducă în comuna Bustuchin 11.300.000 de lei pentru modernizarea mai multor drumuri betonate în urmă cu două decenii. ”Avem  de asfaltat drumurile comunale din Valea Pojarului, Poiana Seciuri și Bustuchin peste Apă. Au fost betonate în anii 1997-1999, atunci când am făcut drumurile ca să scoatem oamenii din praf, dar acestea nu țin la nesfârșit și trebuie refăcute. Un drum are o garanție de folosire cam de 10 ani. După această investiție ne mai rămân ulițe, drumurile spre cimitire pe la biserici, dar nu foarte mult”, a declarat Ion Ciocea

Proiectul acesta a fost selectat ca eligibil și în perioada următoare trebuie refăcută documentația și semnat contractul de finanțare.

Vizualizări: 2,704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: