Primar: De trei zile suntem vedete

Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, face haz de necaz spunând că de când au început cutremurele, Gorjul a devenit ”vedetă”.

În Peștișani au fost afectate multe case ale oamenilor, iar dintre clădirile publice sunt probleme la căminul cultural din Brădiceni.

”Este un șoc inclusiv la Peștișani, nu mai vorbesc de Târgu Jiu și îmi pare rău pentru locuitorii orașului, cei care stau la bloc că stau pe afară ziua, noaptea, inclusiv la Peștișani, cetățeni care stau la poartă, n-au curaj să intre în casă. Asta pentru că știu cum au construit casele. Foarte mulți locuitori care stăteau în Târgu Jiu și au casă la Peștișani s-au mutat la Peștișani pentru că o casă cu nivel e o casă cu nivel, cade un acoperiș în cel mai rău caz”, a spus Cosmin Pigui.

El a mai adăugat că a încercat să obțină finanțare pentru modernizarea și consolidarea clădirii primăriei, însă nu a fost eligibilă investiția dat fiind că Gorjul nu figura pe lista zonelor cu risc seismic.


Pigui lansează și un atac la adresa politicienilor, despre care spune că sunt dezastru. ”Noi de 3 zile suntem vedetele României, n-am avut un ambasador mai mare decât aceste cutremure, s-a vorbit de Gorj cât a vorbit acum. Gorjul a devenit important, epicentrul cutremurului. Dar din păcate, în afară de tragedia de la minerit și cutremurele astea, noi nu am reușit să ieșim cu ceva bine în față. Probabil asta datorită politicului care este dezastruos la nivelul județului”.

Vizualizări: 2,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: