Primar din Gorj: Am vrut să renunţ la mandat

Primarul comunei Alimpeşti, Daniel Floarea, a confirmat parţial declaraţiile vicepreşedintelui PNL Gorj, Puiu Diaconescu. Primarul a spus că, într-adevăr, a vrut să renunţe la mandat din cauza scandalului permanent pe care îl face consilierul local PMP, Leonida Belgher. Cu privire la faptul că ar fi făcut un infarct din cauza acestuia, primarul este mai rezervat, în sensul că şi fumatul ar putea fi o cauză. Primarul Floarea a dat un interviu pe această temă la Radio Infinit.

Reporter: Aţi făcut infarct din cauza lui Belgher?

Daniel Floarea: Nu, nu poate fi spus chiar aşa, pe direct. Am avut nişte probleme de sănătate, am avut un preinfarct, nu pot să spun că din cauza numai şi numai a lui Belgher. S-a acumulat stresul, o fi şi de la fumat, că fumam cam mult. Au fost şi certurile, dar nu pot să spun acum că din cauza lui Belgher.

Rep.: Domnul Puiu Diaconescu a lansat această informaţie.

D.F.: Într-adevăr, în şedinţele de consiliu făcea numai scandal, numai acuzaţii, numai blaturi avea în cap. Într-adevăr, îmi făcea mult rău. Nu sunt genul de om care să reziste la tracasări din astea, sunt de felul meu mai emotiv, nu pot să rezist la ce face domnul Belgher, cu fel şi fel de acuzaţii nefondate, cu fel şi fel de atacuri la persoană, la familie, în cel mai josnic mod, şi nu numai la mine.

Rep.: Le adresează injurii şi salariaţilor primăriei, cum spunea Puiu Diaconescu?

D.F.: Da. Până la urmă sunt totuşi primarul comunei şi trebuie să îmi apăr cât de cât angajaţii. Vine cu injurii şi faţă de angajaţi, şi faţă de domnul viceprimar, şi faţă de domnul secretar. Nu ştiu, am mai spus, nu ştiu cine se crede acest om.

Rep.: Este adevărat că la un moment dat aţi vrut să renunţaţi la mandat din cauza tensiunilor la care v-a supus Leonida Belgher?

D.F.: Da, aici într-adevăr, chiar am vrut să renunţ. Alegătorii trebuie să înţeleagă că numai pentru dânşii am rămas şi vreau să demonstrez că, fiind votat cu peste 50% la primul mandat, nu puteam şi nu vreau să le înşel aşteptările. Dânşii m-au făcut să rămân, dar într-adevăr într-un timp chiar am vrut să renunţ, acesta fiind motivul.

Vizualizări: 1,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: