Aurel Popescu: Nu am abandonat discuţiile pentru secretarii de stat

Preşedintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, a spus că discuţiile pentru gorjenii susţinuţi să devină secretari de stat vor continua după congresul din 10 martie. Popescu a spus într-un interviu că se bazează pe sprijinul celor susţinuţi să fie vicepreşedinţi ai PSD din partea regiunii Oltenia, Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu.

Reporter: Ce aşteptaţi de la congresul PSD din 10 martie?

Aurel Popescu: Avem acest congres care se impunea. Vom participa şi noi cu 82 de delegaţi. Este binevenit acest congres, se stabilesc priorităţi importante pentru noi, ca formaţiune politică, dar şi pentru România. Vom lua în discuţie un program pentru viitorul României, pe care ni-l dorim mai bun. Congresul va stabili şi o nouă conducere. Atât organizaţia Gorj, cât şi alte organizaţii din ţară şi-au exprimat intenţia de a-l susţine pe Liviu Dragnea, un lider care a reuşit să demonstreze că ştie şi poate să creeze acea emulaţie pentru ca PSD să fie cel mai puternic partid de pe scena politică din România.

Rep.: Gorjul va avea lideri la nivel naţional?

A.P.: Ne dorim un Birou Permanent Naţional cu 16 vicepreşedinţi, opt bărbaţi şi opt femei. În regiunea Oltenia, concurenţa este una serioasă, dar susţinem cele două vârfuri de lance, Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu, care sunt doi oameni importanţi în PSD.

Rep.: Florin Cârciumaru sau Mihai Weber de ce nu au loc în competiţia asta?

A.P.: Discuţiile au avut loc la un alt nivel, lucrurile s-au discutat serios, au fost luate deciziile. Cu siguranţă din partea doamnelor va fi Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu al doilea vicepreşedinte. Vom merge pe cei doi lideri ai noştri şi cred că ne vor reprezenta bine şi ne vor ajuta să ne ducem la îndeplinire proiectele.

Rep.: Gorjul avea nişte propuneri pentru funcţiile de secretar de stat. Mai sunt valabile?

A.P.: Discuţii se poartă în continuare, cred că vor fi sprijiniţi, pentru că sunt oameni serioşi, cu experienţă în spate. Sunt chiar trei nominalizaţi, domnul Prunariu pentru Ministerul Tineretului şi Sportului, domnul Toader Pasti la Ministerul Economiei şi domnul Bebe Ionică, cel care a mai fost secretar de stat. Se discută şi acest nume, cu sprijinul regiunii.

Rep.: Domnul Bebe Ionică părea abandonat de partid.

A.P.: A fost o perioadă puţin mai tulbure. Lucrurile s-au liniştit. Domnul Bebe Ionică s-a dovedit a fi un om de echipă, a rămas în cadrul organizaţiei.

Rep.: Domnul Maioreanu rămâne secretar de stat la Ministerul Energiei?

A.P.: Da, şi domnul Maioreanu, şi domnul Vişan sunt doi oameni serioşi, care sunt în continuare susţinuţi pentru Ministerul Energiei.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: