Primar din Gorj: Asfaltez și drumurile de tarla

Tot mai mulți primari caută fonduri să modernizeze nu doar drumurile comunale, ci și pe cele de tarla. Drumurile de pământ pe care circulă tractoarele vor fi asfaltate și în Roșia de Amaradia, promit autoritățile. Primăria se gândește și la soluții pentru ca asfaltul să fie curățat după ce e tranzitat de tractoare.

Primarul din Roșia de Amaradia spune că, până la sfârșitul acestui an, va avea toate drumurile comunale asfaltate. Și face planuri pentru modernizarea drumurilor de tarla. “Nu mai am drumuri rămase neasfaltate. Până la sfârșitul acestui a, terminăm modernizarea drumurilor pentru că toate au fost prinse în proiecte de modernizare. Doar drumurile de tarla. Mi-am propus ca, în următorul mandat, să mă ocup de drumurile de tarla. Sunt singurele care au rămas neasfaltate. Chiar dacă unii spun că ies conducătorii de pe tarlale cu noroiul de pe câmp, e normal. Nu înseamnă că nu trebuie să nu modernizăm calea de acces spre tarlale, spre proprietățile oamenilor. Vom impune să curețe imediat, găsim soluții”, a spus primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Drumurile de tarla devin impracticabile mai ales când plouă, adaugă primarul. „E o zonă de deal. De fiecare dată când plouă, apele acumulate de pe versanți vin cu debit mare și nu fac altceva decât să erodeze pe mijlocul drumurilor de pământ. E clar că infrastructura e afectată 100% și se circulă cu greu”, a mai spus edilul, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 4,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: