Primar din Gorj: S-a pecetluit treaba

"S-a pecetluit treaba!" O spune un primar din Gorj referindu-se la închiderea Carierei Lupoaia. Edilul din Motru, Cosmin Morega, a declarat că vor veni vremuri grele pentru localitățile care depind de minerit. 

Și dacă angajații de la Cariera Lupoaia s-au împăcat cu ideea că aceasta se va închide curând, edilul își pune speranțele în Cariera Roșiuța. "Sperăm să avem mult timp activitate", adaugă primarul, deși planul de restructurare menționează că și Cariera Roșiuța este pe lista capacităților care vor fi închise în următorii trei ani.

"Deja vorbim ca să vorbim. S-a pecetluit treaba. La Lupoaia, oamenii s-au împăcat cu ideea ca va fi redusă activitatea. Sper ca Roșiuța sa nu fie cum se preconizează, 2025-2026. Și să avem mult timp activitate, dar sunt decizii pe care nu le ia un primar, nu le iau oamenii de aici. Rău e că se vor pierde locuri de muncă, se închid capacități. Era bine dacă se găsea o alternativă la această activitate și oamenii își găseau un loc de muncă mai ușor", a spus primarul din Motru, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: