Primar din Gorj, cu un pas în Pro România

Primarul din Albeni, Ionuţ Stan, este aproape de partidul înfiinţat de Victor Ponta. Edilul, în prezent, la UNPR, anunţă că îi va susţine deputaţii Victor Ponta şi Alin Văcaru la următoarea campanie electorală. „Voi face campanie ca şi pentru mine”, a declarat primarul.

Chiar dacă este membru UNPR, primarul din Albeni nu se ascunde să declare simpatia pentru partidul Pro România. „Dacă domnii Alin Văcaru şi Victor Ponta vin şi dacă doresc să-i sprijin pentru europarlamentare, parlamentare, cu mare drag îi voi sprijini. Îi sprijin exact ca şi când mi-aş face eu campania pentru mine”, a spus Ionuţ Stan.

Edilul nu a vrut să spună clar dacă va candida pe listele Pro România la alegerile din 2020, însă un lucru este cert: îşi doreşte majoritatea în Consiliul Local. „Aş vrea să reuşesc şi să le explic oamenilor că am nevoie de majoritate de partea mea. Eu sper să reuşesc. Proiectele mele nu sunt pentru Stan, ci pentru comuna Albeni şi am nevoie de majoritate în Consiliul Local. Totul este politic acum”, a mai explicat primarul din Albeni. (A.A.)

Vizualizări: 1,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: