Primar din Gorj, izolat la domiciliu

Primarul comunei gorjene Aninoasa a fost izolat la domiciliu pentru o perioadă de două săptămâni. Ilie Petroi a fost să ducă mâncare unei familii izolate acasă și a intrat în curte. Direcția de Sănătate Publică Gorj a stabilit ca primarul să se izoleze timp de 14 zile.

Primarul Ilie Petroi se plânge că ar fi fost reclamat de adversarii politici și nu consideră că ar fi greșit cu ceva. Totuși, a fost nevoit să se conformeze deciziei trasate de Direcția de Sănătate Publică Gorj. „Am mers la o familie care se afla în autoizolare. Venise băiatul din afară. Am fost cu un coleg de la serviciu să-i ducem mâncare și am intrat în curte, în aer liber. Eu consider că am respectat măsurile impuse de INSP privitoare la contactul din aproape. Contactul apropiat este considerat doar în interiorul încăperilor, nu în afara lor. Acum a fost decizia DSP, o respectăm. Am întrebat la TelVerde, mi s-a spus că pot să intru în curte, în casă nu e în regulă”, a declarat primarul din Aninoasa, Ilie Petroi.

Primarul a adăugat că va lucra de acasă în perioada cât va fi izolat la domiciliu. În locul său la primărie a rămas viceprimarul. „Doar mi-am luat laptopul de la primărie și atâta tot, să lucrez de acasă. Această familie cred că a ieșit luni din izolare. Le-a venit băiatul din Irlanda. Parcă nu ar fi o logică în toate aceste lucruri. Sunt și alte persoane care au intrat la altele izolate și nu au dosare penale”, a mai spus Petroi, la Radio Infinit.

Vizualizări: 4,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: