Ce pot face copiii de 1 Iunie, în Târgu Jiu

Ateliere de pictură, olărit, dans și muzică în natură. De toate se pot bucura copiii în Târgu Jiu, de ziua lor. De asemenea, polițiștii, pompierii și jandarmii vor petrece în mijlocul copiilor, pe 1 Iunie. Sunt programate activități în Piața Prefecturii, precum și în parcarea mall-ului din Târgu Jiu.

 

La Muzeul de Artă, va fi un concurs de pictură.

 

În Parcul Coloanei fără Sfârșit, copiii sunt invitați la ateliere de pictură și olărit ori terapie prin dans și muzică. „In intervalul orar 10:00 – 14 00, în Parcul Coloanei fără sfârșit din Târgu Jiu se vor organiza diverse activități de tip art-terapie (ateliere de pictură și olărit, terapie prin muzica si dans), în cadrul proiectului „Drag de Oameni”, implementat de Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER). Sunt invitați să participe copiii din Județul Gorj, iubitori de artă, pictură și Brâncuși pentru a petrece câteva ore, în natură, în fata unui sevalet, sub îndrumarea doamnei prof.dr. Georgiana Brandt sau modelând lutul sub coordonarea doamnei ing. Ghimiși Letiția.

 

Proiectul “ Drag de Oameni”este finantat prin programul StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow și urmărește incluziunea socială a tinerilor cu dizabilități și promovarea solidarităţii gorjenilor. Se vor organiza ateliere de pictură și de olărit lângă principalele opere brâncușiene din Târgu Jiu, peste 30 de copii din medii defavorizate beneficiind de acestea. Evenimentul se desfasoara in cadrul programului Targu Jiu capitala Tineretului din România”, anunță cei de la ADER.

Galerie foto



Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: