Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar: Întoarcerea elevilor la școală depinde de profesori

Primarii din județul Gorj critică profesorii care au refuzat să se vaccineze. Pe de altă parte, sunt profesori care vor să se vaccineze, dar nu au prins programare înainte de 8 februarie.

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, spune că nu înțelege refuzul anumitor profesori de a se vaccina. Acesta afirmă că, în aceste condiții, redeschiderea școlilor este una riscantă.

”Îmi pare rău că domnii profesori și învățători nu se duc să se vaccineze. Nu s-au înscris, nu nimic. Până la urmă, cred că este responsabilitatea dumnealor și fiecare face cum gândește. După părerea mea ar fi fost bine să se vaccineze”, spune primarul.

Conform unor date comunicate de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, puțin peste 40% dintre cadrele didactice și-au exprimat dorința de a se imuniza.

Vizualizări: 1,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: