Programări până în aprilie la vaccinare

Tot mai mulți gorjeni vor să se vaccineze anti-Covid 19, iar programări sunt făcute până în lunile martie-aprilie. Directorul Spitalului din Rovinari, Constantin Podaru, spune că sunt vaccinare câte 100 de persoane zilnic. Tot acesta a mai afirmat faptul că nu au existat reacții adverse.

”Programările sunt la nivelul maxim. Sunt programări până în martie. Interesul este mare. Dacă și eu eram reticent, acum sunt convins că vaccinul este singura soluție de scăpare de Covid. Doze avem. Nicio persoană care a făcut vaccin la Rovinari nu a avut vreo reacție adversă. Au venit multe persoane din CE Oltenia, dar și profesori”, a spus Constantin Podaru, la Radio Infinit.

Aceeași situație este și la Spitalul din Novaci. Și aici se fac peste 100 de vaccinări pe zi. ” Avem programări, aproximativ 120 de vaccinări se fac la noi. Sunt programări până în luna aprilie. Interesul este mare și se înscriu și din alte localități. Sunt diverse solicitări chiar și din alte județe. Sunt doze de vaccin. Au fost reacții minore, durere în zona respectivă”, a spus directorul Spitalului din Novaci, Emil Grigore.

Vizualizări: 1,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: