Primar: Își bat joc de noi

Creșterea tarifelor la gazele naturale a adus revoltă în rândul primarilor din Gorj. Primarul din Turburea, Ion Bârcă, se arată revoltat de situația creată și spune că avem zăcăminte de gaze, dar nu suntem capabili să le gestionăm.

Primarul a mai afirmat faptul că a introdus mai mulți kilometri de conductă de gaze în localitate, cu bani din bugetul local,  iar acum prețul o să crească. Bârcă spune că cel mai probabil se va îndrepta către instanță pentru recuperarea banilor pe conductă.

”Avem zăcăminte de gaze și nu suntem în stare să le gestionăm. Ni le gestionează alții și își bat joc alții de noi. Isi bat joc francezii. Fiecare lucrător de la gaze are mașină de serviciu. Păi este normal? Unde ai mai vazut așa ceva. Să plătim noi și ei să se plimbe pe banii noștri. Eu am băgat 57 km de conductă de gaze, mulți dintre ei au fost pe banii oamenilor. Celor de la gaze le-am dat și pământ. Cu prețurile astea, nu am decât să mă îndrept în instanță să-mi dea banii pe conductă”, a spus Ion Bârcă, la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: