Primar: Mă voi axa pe înfrumusețarea localității

Investițiile în comuna gorjeană Turburea sunt pe final, iar în perioada următoare edilul din localitate se va axa mai mult pe înfrumusețarea localității, dar și pe amenajarea peisagistică a centrului. Ion Bârcă a început deja să pregătească terenul pentru a schimba imaginea comunei pe care o conduce.

Proiectele în infrastructură, dar și investițiile necesare pentru comunitatea din Turburea sunt pe final. Primarul Ion Bârcă a făcut o trecere în revistă a lucrurilor care ar mai fi de realizat.

”Multe așa nu mai avem de făcut la Turburea. Școlile și grădinițele sunt modernizate, avem în executare sala de sport și căminul cultural, mai avem de realizat doi kilometri la sistemul de alimentare cu gaze, canalizarea în Turburea de Sus și să dăm drumul la sistemul realizat în restul comunei și ar mai fi cam 6 kilometri de drumuri de modernizat. Cam astea ar mai fi de făcut la Turburea”, a declarat Ion Bârcă primarul din comuna Turburea.

Odată finalizate aceste proiecte, edilul din Turburea vrea să se axeze pe înfrumusețarea localității. ”Vreau să modernizez centrul comunei. Vreau să înfrumusețez toată localitatea, imediat ce voi termina toate proiectele începute. Am luat deja 100 de băncuțe pe care o să le pun în comună și urmează să iau și 100 de lampadare. O să fac treaba tot cu angajații primăriei și cu cei de la ajutor social”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 2,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: