Primar: Ne-au dat bani în băşcălie pentru drumuri

Autorităţile locale din comuna gorjeană Stăneşti au aşteptat ani la rând să primescă bani pentru asfaltarea unui drum de patru kilometri care trece prin mai multe sate. În cele din urmă, primarul a decis să facă investiţia cu bani de la bugetul local, dar încă mai speră să primească şi finanţare prin PNDL 2 sau AFIR, acolo unde sunt depuse proiectele.

Este vorba de drumul Obreja-Bălani care traversează patru sate şi nu a fost reabilitat niciodată, spre disperarea localnicilor din zonă care şi-au arătat nemulţumirea de câte ori au avut ocazia.

Primarul spune că s-a făcut proiect pentru asfaltarea acestui drum, dar nu a fost aprobat pentru finanţare. "Trebuie să facem acest drum pe care nu a fost niciodată asfaltat. Aici s-a pietruit în fiecare an. Oamenii sunt supăraţi şi au dreptate. E drumul care trece prin patru sate. Am depus proiect şi la AFIR şi la PNDL şi ar fi fost bine dacă ar fi primit finanţare. Am înţeles că se mai face o reevaluare la PNDL 2 şi poate avem noroc", a precizat primarul Ştefan Blideanu.

În acest moment, primarul se gândeşte să înceapă lucrarea cu bani de la bugetul local. Totodată, Blideanu susţine că s-a ajuns aici şi din vina Consiliului Judeţean Gorj. "O să începem lucrarea cu bani de la bugetul local. Dacă facem doar asfaltare ne costă 3.600.000 de lei, iar dacă facem şi poduri, podeţe şi şanţuri betonate suma este de 7.400.000 de lei. De la Consiliul Judeţean, adică, scuze, de la PSD am primit zero lei, iar pentru drumuri au pus 0,00 aşa în băşcălie, ca să ne umilească mai mult. Cei de la PSD dau doar la ai lor", a mai spus primarul din Stăneşti.

Vizualizări: 2,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: