Primar: Nici nu am îndrăznit să mă duc la cetățeni

Campania electorală pentru alegerile parlamentare se apropie de final, iar candidații pentru Parlamentul României își scot toate ”armele” din dotare. De această dată, campania este una atipică, iar cetățenii sunt cam reticenți să iasă la poartă pentru a sta de vorbă cu politicienii.

Acest lucru îl recunoaște și primarul din Turburea, Ion Bârcă. Acesta spune faptul că nu vrea să existe posibilitatea unei eventuale îmbolnăviri, iar mai apoi el să fie învinovățit de acest lucru. Primarul Bârcă spune că nu a mai mers pe la porțile localnicilor de teama coronavirusului.

”În campania electorală nici n-am îndrăznit să mă duc la cetățeni, să mă duc la poartă la oameni. Dacă un băiat care merge cu mine este bolnav? Doamne ferește, se poate transmite virusul. Apoi ce fac? Și de ce să  fiu eu învinovățit. Oamenilor le este teamă”, a spus primarul din Turburea, Ion Bârcă.

Astfel de situații se întâmplă în mai multe localități. Chiar și primarul din Bengești-Ciocadia a spus că oamenii sunt reticenți și nu prea ies la porți pentru a discuta.

Vizualizări: 2,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: