Primar: Nu aş mai recomanda la nimeni să candideze la primărie

Noul primar din comuna gorjeană Schela pare să regrete că a intrat în cursa electorală şi că a fost ales de cetăţeni să conducă localitatea. Gabriel Deteşan pare copleşit de problemele comunităţii după o lună de mandat. Cea mai mare problemă pare să fie sistemul de alimentare cu apă.

Gabriel Deteşan nu mai recomandă la nimeni să-şi asume o aşa responsabilitate. "Odată cu mandatul am preluat şi toate problemele comunei. Mi-am asumat o responsabilitate foarte mare şi nu aş mai recomanda nimănui să facă alegerea pe care am făcut-o eu", a spus primarul.

Alimentarea cu apă a comunei este cea mai mare provocare pentru Deteşan. "Cea mai mare problemă este sistemul de alimentare cu apă. A fost realizată această investiţie în urmă cu ani buni, dar a creat probleme de la început. Noi nu avem sursă de apă subterană, iar când e secetă oamenii rămân fără apă. Putem face focul unde este sursa noastră de apă. Aş vrea să forăm nişte puţuri pe care să le alimentăm, dar pentru asta trebuie să identificăm sursă de finanţare. Trebuie să prelungim şi reţeaua cu apă pe câteva uliţe", a mai spus Gabriel Deteşan.

Vizualizări: 4,851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: