Cum arată sensul giratoriu din Dănești

Candidații Alianței USR PLUS din Gorj fac tot felul de descoperiri bizare în deplasările lor electorale. Corneliu Răducan Morega este arhitect și candidează la postul de senator. După ce a prezentat drumurile neasfaltate din Săcelu, care au indicatoare ca la Paris, deși nu duc nicăieri, acum arhitectul Răducan s-a amuzat pe seama sensului giratoriu din Dănești.

Asta pentru că a găsit în comuna gorjeană o fântână în mijlocul intersecției, iar în jurul ei este desenată o linie albă continuă. "Sens giratoriu la Danesti :))", a scris Corneliu Răducan-Morega pe pagina de socializare.

Tot acolo a prezentat un "parc auto" din Târgu Cărbunești, în fapt două caroserii de Dacia, ruginite, abandonate pe un teren viran.

Nici candidatul la Camera Deputaților, Radu Miruță, nu se lasă mai prejos. Acesta a găsit la Țânțăreni un parc de joacă pentru copii, ale cărui porți erau închise și legate cu sârmă, dar și târgul săptămânal în care s-ar fi așteptat să găsească producătorii agricoli din localitate era închis. (A.A.)

Galerie foto




Vizualizări: 5,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: