S-a vindecat de Covid. „M-am numărat printre cei norocoși”

Ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu, a anunțat oficial că s-a vindecat de COVID-19. Acesta a avut o formă ușoară a bolii.

„NEGATIV - OFICIAL ”liber” de COVID - 19! M-am numărat printre cei norocoși, neavând simptome grave, ci o formă mai ușoară a bolii. Am stat în izolare, acasă, și mi-am monitorizat atent evoluția bolii. Am avut gust, miros. Deci, este posibil, ca după aceste 2 săptămâni, să mă fi ales cu câteva ”grame în plus”  Am considerat că este important să mă hrănesc sănătos, consistent, pentru a ajuta corpul să lupte cu acest virus”, a anunțat Popescu, pe pagina sa de socializare.

Oficialul a îndemnat la purtarea măștii și la respectarea regulilor de protecție sanitară.  „Da, am contactat virusul, dar faptul că am purtat masca mi-a oferit ocazia să nu îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Iar asta mi se pare o victorie! Cei dragi, colegii mei și cei cu care am interacționat au fost bine. De asta este bine să avem grijă, să ne protejăm noi, dar și pe ceilalți”, a spus Popescu.

Ministrul a declarat că nu știe exact unde s-a îmbolnăvit, dar a făcut un apel la respectarea distanței fizice. În ceea ce privește tratamentul pe caee l-a urmat, liberalul a spus că a fost cel recomandat de medici, clasic, fără a face publică schema propriu-zisă.

„După această experiență, înțeleg și mai mult că trecem printr-o perioadă dificilă, neobișnuită, care ne testează pe fiecare în parte. Ne stârnește frici și temeri, pe care nu bănuiam că vom ajunge să le trăim. Dar am încredere că vom trece și peste asta. Să nu ne lăsăm conduși de îndoieli, de frică, ci să apelăm la partea rațională, la „instinctul de supraviețuire”, să respectăm măsurile care au fost luate pentru a ne proteja. Pentru că da, sănătatea este importantă! P.S.2. Purtați mască! Spălați-vă des pe mâini! Folosiți dezinfectant! Păstrați distanța!”, a mai spus Popescu.

Vizualizări: 3,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: