Primar: Nu există în tot Gorjul școli ca la mine în comună, dar la microbuze stăm prost

Primarul din comuna Licurici se mândrește cu școlile din localitate și este sigur că nicio altă unitate de învățământ din județ nu se ridică la nivelul celor pe care le-a modernizat și le-a dotat cu tot ce este necesar. Singura problemă cu care se confruntă la sectorul de educație, este un microbuz școlar care se tot defectează și generează cheltuieli.

În comuna Licurici sunt 130 de elevi la școlile de la Negreni și Totea care învață în condiții europene. ”Cred că avem cele mai frumoase și dotate școli din Gorj. Ambele au fost reabilitate în totalitate și dotate cu tot ce trebuie.  Nu cred că există în Gorj școli ca la Licurici”, a spus primarul Vasile Măciucă.

Singura problemă o ridică un microbuz școlar vechi care se defectează mai mereu. ”Am o problemă cu un microbuz școlar care se defectează mereu. Am tot făcut cereri la Inspectoratul Școlar Județean, dar și la Prefectură să îmi dea unul nou pentru că acesta se tot defectează și băgăm foarte mulți bani în reparații. Avem două microbuze în prezent, unul merge bine, iar acesta trebuia clar înlocuit”, a mai spus edilul.

Cea de-a treia școală din comună era chiar în Licurici, dar a fost închisă definitiv anul trecut când au fost mutați și ultimii 12 copii care erau la grădiniță.

Vizualizări: 4,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: