Primar PNL: Vîlceanu și Romanescu, imaturi politic

Primarul liberal din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, îi acuză pe principalii doi lideri din PNL Gorj de lipsă de maturitate politică. Între președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu și primarul din Târgu Jiu Marcel Romanescu s-a produs o ruptură săptămâna trecută, după excluderea consilierului local Mihai Paraschiv.

Paraschiv a fost exclus de Biroul Permanent Județean, la cererea lui Dan Vîlceanu, deși acesta era principalul colaborator al primarului Romanescu. Acesta din urmă a spus că nu va mai candida niciodată de la PNL dacă Vîlceanu va fi membru la Gorj.

Primarul din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, îi vede pe amândoi vinovați pentru situația în care s-a ajuns. “Din punctul meu de vedere, amândoi au dat dovadă de imaturitate din punct de vedere politic. Doi oameni politici maturi nu fac așa ceva. Vină au amândoi, nu știu dacă în procentaje egale. Dan Vîlceanu este președitnele partidului, Marcel Romanescu este depozitarul celor mai multe voturi. Suferă nu doar PNL, ci și electoratul, care atunci când pune ștampila trebuie să aibă încredere”, a spus Bobaru la Interviurile Infinit FM.

Edilul crede că oamenii politici responsabili nu au astfel de atitudini: “Oamenii politici nu ar trebui să își consume energiile cu scandaluri. Oamenii politici care au responsabilități nu fac așa ceva. Cred că ar trebui amândoi să aibă o perioadă de reflecție. Partidul Național Liberal nu e moșia nimănui, nici a lui Dan Vîlceanu, nici a lui Marcel Romanescu, nici a mea. Nu astea sunt prioritățile, să stea toată ziua în media, la bălăcăreală. Pentru mine este o rușine”.

Pentru Bobaru este o surpriză și faptul că scandalul a venit într-o perioadă în care Gorjul se confrunta cu problemele cauzate de greva minerilor. Acesta crede că liberalii ar fi trebuit să vină cu soluții, nu cu scandaluri. “Când există pericolul asupra sistemului energetic, tu stai și faci acțiuni de cancan. Ce putea să facă partidul nostru? Să vină cu soluții, ăsta e rolul opoziției, să dea un drum de ales”, a spus Bobaru.

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: