Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surse: PSD vrea să ia Ministerul Energiei de la ALDE

PSD profită de protestul minerilor din Complexul Energetic Oltenia pentru a revendica Ministerul Energiei de la ALDE, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Așa se și explică atacul lansat de premierul Viorica Dăncilă joi în ședința de guvern. „Mi s-a adus la cunoştinţă ieri, cu suspectă şi nepermisă întârziere, situaţia gravă de la Complexul Energetic Oltenia”, a spus Dăncilă, deși protestul începuse de aproape o săptămână.

„Am avut luni o discuție la Ministerul Energiei cu aproape cu toți cu care am discutat și azi. Mi-e greu să spun că Guvernul nu știa”, a fost replica ministrului Anton Anton la Târgu Jiu.

Minerii de la Jilț Nord au întrerupt lucrul vineri, 11 ianuarie, iar până luni protestul s-a extins în toate carierele. Salariații au obținut adaosuri salariale de până la o mie de lei brut și vouchere de vacanță. (A.M.)

Vizualizări: 3,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: