Primar PSD, campanie pe față pentru ALDE

Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu, face campanie electorală pentru ALDE la vedere, deși este membru al PSD. Sunt mai mulți primari PSD care s-au afișat la acțiuni ale ALDE, după care au spus că vor face campanie social-democraților, dar Cilibiu a ales să nu joace la două capete.

Cristina Cilibiu a apărut la mai multe emisiuni vorbind în numele ALDE, ba chiar și la poza de profil pe pagina de socializare a pus sigla acestui partid. Este o lovitură importantă pentru PSD, care la alegerile europarlamentare de acum cinci ani a luat peste 800 de voturi la Turceni, din cele 2.500 exprimate.

“Am ales echipa ALDE pentru că este un partid mai mic, în care fiecare își poate găsi locul. Partidele mari sunt închise. Aici noi putem să lucrăm și lucrăm într-un ritm accelerat, unii nu țin ritmul. Nu mai avem timp de pierdut, este importat să vină cât mai mulți oameni către această echipă. Este impotant să scoatem un scor bun și să ducem oameni la Bruxelles care să voteze pentru România”, a spus Cilibiu la o emisiune electorală. (M.M.)

Vizualizări: 4,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: