Primar PSD: Romanescu ar trebui să fie în continuare primar la Târgu-Jiu

Marcel Romanescu are simpatizanți printre colegii primarii din Gorj, fie ei și de la alte partide. Ion Bârcă, edilul din Turburea, consideră că liberalul Romanescu ar trebui să rămână în funcție după alegerile de anul viitor indiferent din partea cărui partid va decide să candideze.

Începe numărătoarea inversă până la alegerile locale de anul viitor. Partidele politice stabilesc candidații cu care vor să câștige primăriile din Gorj. Dacă în majoritatea localităților se cam știu candidații, la Târgu-Jiu situația este încă incertă.

Partidul Social Democrat nu și-a stabilit încă un candidat, iar Marcel Romanescu nu se știe dacă va mai candida sau nu din partea Partidului Național Liberal.

Încă în lipsa unui candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu, Ion Bârcă, edilul din Turburea consideră că Marcel Romanescu este cel mai indicat să conducă municipiul și după alegerile din 2024.

”Eu îl văd primar la Târgu-Jiu după alegerile din 2024 pe Marcel Romanescu, chiar și din partea Partidului Social Democrat. Chiar dacă vorbim de comune, sau de orașe, dacă sunt schimbați la patru ani primarii nu se face treabă. De abia se acomodează la primul mandat. Comuna Turburea poate fi un exemplu că cetățenii au avut încredere în mine și au ținut de mine ca primar. Marcel Romanescu ar putea fi fără probleme candidat și de la PSD pentru că Târgu-Jiul are nevoie de continuitate, iar primarul în funcție are multe proiecte în derulare”, a precizat primarul PSD, Ion Bârcă

Încă un primar cu ștate vechi din partea Partidului Social Democrat, Sorin Bucurescu, edilul din Slivilești, nu vede o ”luptă ușoară” la Târgu-Jiu cu Marcel Romanescu. ”Este greu de spus în momentul de față pe cine am susține noi la primăria Târgu-Jiu pentru că avem multe persoane capabile, însă bătălia cu Marcel Romanescu nu este una ușoară. Este primar în funcție, și nu știu ce decizie se va lua în interiorul partidului, dar să îl dai  la o parte pe Marcel Romanescu de la Târgu-Jiu este foarte greu.  Repet, e primar în funcție, e primar de municipiu, mingea e în terenul său, indiferent ce spus șefii partidelor”.

Vizualizări: 3,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: