Primar revoltat: Vot promis în schimbul unei căruțe de lemne

Deși nu a început oficial campania electorală, candidații au furat de mult startul și încearcă să convingă alegătorii să le dea votul. Asta chiar și prin metode mai puțin ortodoxe. Cel puțin asta se întâmplă în localitatea gorjeană Turburea, unde, susține primarul, adversarul său promite lemne în schimbul votului.

Un vot în schimbul unei căruțe cu lemne. Așa susține primarul din Turburea că se fac promisiunile în localitate. Îl arată cu degetul pe opozantul său și amintește că polițiștii sunt cu ochii pe hoții de lemne chiar dacă sunt puțini agenți care trebuie să patruleze în comună.

„Să se degradeze de așa natură situația încât să spui tu: Îți dau o căruță de lemne ca să mă votezi! Căruța aia de lemne de unde o iei, frățiorul meu? E pădurea ta, a tatălui tău? Sunt lucruri care se întâmplă la Turburea. Se taie pădurile, sunt jafuri în pădurile Gorjului, ale noastre, mai ales în Turburea. Nu ia nimeni nicio măsură. Noroc cu polițiștii, dar sunt prea puțini. Sunt doar trei. Ce să facă ei într-o comună care are 35 de kilometri de ulițe. Ce să facă trei oameni? Ei se zbat din răsputeri! Ei își fac datoria, dar sunt foarte puțini”, a mai spus Ion Bîrcă, la TV Sud.

Vizualizări: 3,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: