Primar Rovinari: Nu m-a căutat niciun parlamentar să întrebe dacă am nevoie de sprijin

Primarul din Rovinari se plânge că niciun parlamentar nu l-a căutat vreodată să-l ajute cu vreun proiect de când se află la conducerea Primăriei. Robert Filip a susține că nu doar el a fost ocolit de demnitari, ci mare parte din edilii din Gorj. Asta și pentru că deputații și senatorii gorjeni nu s-au pus la aceeași masă ca să-și traseze câteva obiective comune pe care să le și îndeplinească.

De când e primar, Robert Filip spune că nu a primit vreun ajutor din partea unui deputat sau senator de Gorj. Asta deși avea proiecte blocate la București.

Edilul îi arată cu degetul pe actualii parlamentari gorjeni care nu se pot lăuda cu mare lucru și care nu au avut nici măcar un obiectiv comun pentru care să lupte cu toții indiferent de culoarea politică. „Pe mine nu m-a căutat niciun parlamentar să mă întrebe dacă am nevoie de sprijin, dacă am vreun proiect de dus la București, vreun proiect de deblocat. Niciodată nu m-a căutat nimeni. M-am dus pe la București și am avut conexiuni mai multe decât deputați de acolo. Niciodată nu s-au pus la masă toți parlamentarii din Gorj ca să spună care e obiectivul lor comun, un proiect important, o zonă dezvoltată, nimic”, a spus Robert Filip, la Accent TV. 

Doar trei dintre cei șapte parlamentari actuali candidează pentru un nou mandat, Weber - PSD, Vîlceanu - PNL și Văcaru - Pro România, plus Ponta, care a lăsat Gorjul pentru București.

Vizualizări: 2,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: