Un nou protest la groapa de gunoi din Târgu Jiu

Proteste tot mai încinse în jurul gropii de gunoi din Târgu Jiu. Oamenii care locuiesc în apropierea depozitului ecologic spun că au ajuns la capătul răbdărilor și nu mai pot îndura mirosul care provine de la deșeurile aruncate la groapa de gunoi mai ales că s-a anunțat că o celulă va fi închisă și, odată cu ea, va dispărea această problemă. Numai că nu s-a întâmplat așa.

Candidata Partidului Verde la Camera Deputaților, Marinela Strâmbulescu, a făcut apel la autoritățile responsabile să se deplaseze la groapa de gunoi cu soluții și explicații pentru a se încheia definitiv coșmarul oamenilor din zonă. La aceeași dezbatere, au fost invitați și ceilalți candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Acțiunile de protest vor continua până se va face dreptate! Depozitul trebuie închis până la conformarea cu legislația în vigoare! Agenția  de Mediu ar trebui să retragă autorizația de mediu! Dar cine să îl închidă când toți au beneficii și sunt compromiși?! Partidele politice stau la căldurică, partidele politice care au impus oameni în fruntea Agenției pentru Protecția Mediului, Gărzii de Mediu, Apele Române, Prefectura Gorj, primăria Târgu-Jiu. Îi somez pe candidații la alegerile parlamentare să vină la fața locului, cu cei pe care i-au impus în fruntea acestor instituții! Miercuri, ora 17:00, în fața depozitului „ecologic”! Să își ia și documentele la ei”, a fost apelul făcut pe Facebook de Marinela Strâmbulescu.  (A.A.)

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: