Teatru ieftin în regia PNL Gorj, cu primarii PSD pe post de figuranți. Ținta - USR

Amuzantă încercarea disperată a celor de la PNL Gorj de a decredibiliza USR. Miercuri, la prima oră, primarii PSD care și-au exprimat deja susținerea pentru candidatul liberal la Senat, Ion Iordache, au ieșit cu declarații, cum l-ar vrea ei premier pe Dacian Cioloș de la USR-PLUS.

În paralel, postacii PNL, cei care au făcut mii de distribuiri cu Iordache în ultimele zile pe facebook, au ieșit cu mesajul că... nu mai votează USR. „Am votat USR până acum! Mi-am pierdut orice fel de speranță când am văzut că oamenii USR-ului au votat cot la cot cu PSD în Gorj! Voi care vă băteați cu pumnii în piept că vreți să faceți o schimbare, voi care ați zis că vreți o Românie fără hoție ...voi ați votat cot la cot cu PSD ul în Gorj! V-ați arătat adevărata față! Eu una nu va mai votez!!! USR=PSD”, a fost mesajul distribuit intens de Maria Leuștean, care până ieri avea sute de distribuiri pe zi ale clipurilor lui Iordache. Iar ca ea au făcut și alți postaci.

Este clar că votanții USR nu ar putea vedea cu ochi buni o alianță cu PSD. Tocmai de aia, pesediștii liberalului Iordache au ieșit cu declarații de dragoste la adresa USR, pentru a induce o teamă electoratului de dreapta și a-i inocula ideea că doar PNL este împotriva PSD.

Ca argument liberalii se folosesc și de o majoritate PSD-USR din Consiliul Local Mătăsari, ca și cum nu ar exista atâtea exemple de alianțe PSD-PNL, celebru în acest sens fiind blatul politic de la Plopșoru.

Mai mult, cum îndrăznește cineva să critice PNL este catalogat de liberalii șefi ca fiind pesedist, asta în timp ce Iordache, candidatul lor la Senat, are jumătate din spoturile electorale filmate cu primarii PSD care îl susțin. Printre ei Bucurescu de la Slivilești, Lambu de la Ionești, Rotaru de la Bolboși și așa mai departe. Și mai interesant, liderii PSD Gorj acceptă faptul că primarii social-democrați fac figurație în clipurile PNL.

Manipularea este o armă eficientă în campania electorală, dar nu în forme atât de grosiere.

Vizualizări: 3,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: