Primar și consilieri excluși din PNL Gorj

Preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean de joi seara, s-a luat decizia radierii de drept din partid a primarului oraşului Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, dar şi a altor doi consilieri locali din comunele Padeş şi Văgiuleşti.

"Domnul Bobaru, chiar înaintea campaniei, a fost prezent la o conferinţă de presă a PSD, alături de liderii PSD, mulţumindu-le pentru nimic, pentru că eu nu ştiu şi nu poate nici măcar un cetăţean din Bumbeşti Jiu să-mi spună ce a făcut PSD pentru Bumbeşti Jiu ca să meargă vreun primar PNL sau orice alt primar să mulţumească conducerii PSD. Nu mai spun că acea imagine a făcut, pur şi simplu, înconjurul ţării, contribuind la un avantaj pentru adversarii politici", ai spus Vîlceanu, precizând că Bobaru nu și-a plătit cotizația la partid. Bobaru a precizat că se va supune deciziei fără prea multe comentarii, menționând că nu regretă ce a făcut, pentru că banii primiți de Uzina Mecanică Sadu sunt mai importanți decât apartenența sa politică.

Vîlceanu a mai anunțat măsura radierii de drept din partid a consilierilor Viorel Nicolcioiu de la Padeş şi Nicuşor Golea de la Văgiuleşti, dar și dizolvarea birourilor permanente locale din Turceni şi Bumbeşti Jiu. Bobaru poate rămâne primar după radierea din PNL, în timp ce consilierii locali își pierd mandatele dacă nu contestă măsura. (A.A.)

Vizualizări: 3,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: