Primar: Sper să fie ultimul an în care cumpăr lemne

Autoritățile locale din comuna gorjeană Drăgotești au planuri mari pentru anul viitor, și anume realizarea sistemului de alimentare cu gaze. Din acest motiv, primarul speră că acesta este ultimul an în care a făcut aprovizionarea cu material lemnos pentru încălzirea școlilor, dar și a primăriei în sezonul rece.

Venirea sezonului rece nu va lua prin surprindere autoritățile locale din comuna Drăgotești, mai ales că meteorologii anunță scăderi de temperatură, dar și că va fi o iarnă destul de grea.

”Vreau să vă spun că noi suntem pregătiți să întâmpinăm sezonul rece. Am făcut aprovizionarea cu material lemnos la cele două școli de pe raza comunei Drăgotești, este vorba de școala din Corobăi și Drăgotești. Lemnul a ajuns la școli, așa că nu ne facem probleme dacă vremea se va înrăutăți. Am luat cam aceeași cantitate ca anul trecut, pentru că s-au consumat și nu am vrut să fie probleme, mai ales că se anunță o iarnă grea. Eu sper că aceasta va fi ultima aprovizionare cu material lemnos pe care o facem, pentru că de la anul ne dorim să ne racordăm la gaze”, a declarat primarul Vili Pasăre.

Primarul din comuna Drăgotești speră și ca numărul de cazuri de Covid înregistrate la nivelul comunei să scadă și învățământul să se desfășoare normal, nu în on-line.

Vizualizări: 8,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: