Primar: Suntem nevoiți să ducem oamenii cu mașina primăriei să-și facă buletinele

Autoritățile locale din Țicleni au fost nevoite să facă propriul Serviciu de Evidență a Persoanelor, deoarece cetățenii nu aveau mijloc de transport pentru a ajunge la Târgu-Cărbunești. Serviciul a fost deja înființat, însă se așteaptă un aviz de la București pentru a putea funcționa.

Serviciul de Evidență a persoanelor din Țicleni va funcționa într-o clădire pe care primăria a primit-o cu titlu gratuit de la OMV Petrom. ”Am preluat o clădire de la OMV, am amenajat-o și aici va funcționa Serviciul de Stare Civilă și de Evidență a Persoanelor. Totul este pregătit, dar așteptăm un aviz de la București să-i dăm drumul. Noi zicem că de la 1 ianuarie cetățenii din Țicleni îți vor face actele de identitate aici”, a declarat  edilul Radu Constantin.

Acum, cetățenii din Țicleni merg la Târgu-Cărbunești pentru a-și face actele de identitate, iar pentru cei care nu au mașini este destul de greu, asta pentru că nu au cu ce să ajungă.”După cum se știe către orașul Țicleni nu există transport în comun și oamenii nu au cu ce să se ducă la Târgu-Cărbunești. Fie vară, fie iarnă, stau în stații și așteaptă un cunoscut ca să-i ia la ocazie. De multe ori suntem nevoiți să ducem oamenii cu mașina primăriei să-și facă buletinele. Nu avem alte soluții mai ales pentru cei bătrâni și cei care nu au mașini”, a mai adăugat Radu Constantin. 

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: