Primar supărat că este un necunoscut pentru senatorul Barbu

Primarul din Stăneşti este nemulţumit de faptul că parlamentarii care sunt pe colegiul său nu îl ajută pentru a mai rezolva din problemele comunei pe care o păstoreşte. Oful cel mai mare îl are în ceea ce îl priveşte pe senatorul Tudor Barbu, despre care spune că nici nu l-a recunoscut când s-au intersectat într-un magazin.

Primarul Vasile Pârvulescu spune că nu este sprijinit de parlamentarii care sunt pe colegiul său. Mai mult decât atât, unii nici nu ar şti cum arată, dar să îl mai ajute cu rezolvarea problemelor comunităţii. Edilul spune că nu a fost recunoscut de senatorul PC, Tudor Barbu, pe când se afla într-un magazin din Stăneşti, în timpul campaniei electorale. “Parlamentarii nu ne mai întreabă nimic. Am sprijinit pe toată lumea, dar să mă întrebe şi pe mine vreunul dacă am nevoie de ceva. Mă mai sună de la cabinetul doamnei Mocioi, cu domnul Dian am mai vorbit. Domnul Barbu nici nu ştiu pe unde e, dacă e treaba cu plecările astea şi traseismul politic pe care nu îl înghit. Mi se pare o absurditate să pleci de la un partid la altul. În campanie vii la oameni şi îi critici pe ceilalţi, dar tu din ciocoi te făcuşi ce? M-am întâlnit în campanie cu domnul Barbu în magazin şi nici nu m-a recunoscut”, a spus vizibil mâhnit primarul Vasile Pârvulescu.

Barbu: Cine este primarul din Stăneşti?

Senatorul Tudor Barbu spune că nu îl cunoaşte pe primarul din Stăneşti. “Nu îl cunosc. Cine este primarul din Stăneşti? Nu îmi amintesc. Domnul primar îşi imaginează că recunosc în magazin 30 şi ceva de primari cât are colegiul? Se înşeală. Nu vă imaginaţi că eu m-am dus în campanie să socializez cu un primar adversar. Şi care e problema că nu l-am recunoscut?”, a declarat senatorul Tudor Barbu.

Întrebat fiind dacă păstrează legătura cu primarii de pe colegiul său, senatorul Tudor Barbu a spus „Ba da. Cu primarul Slivilescu am vorbit şi ieri la telefon, are o problemă în Tismana şi ne-am străduit să-i dăm o mână de ajutor de la Bucureşti. Am vorbit cu foarte mulţi primari care m-au căutat şi care au avut nevoie chiar dacă nu eram din acelaşi partid”.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: