Pedeliștii au stabilit calendarul alegerilor interne

Circa 200 de pedeliști s-au întâlnit săptămâna trecută în ședința Colegiului Director Județean (CDJ), subiectele fiind analiza situației aleșilor locali, a activității Biroului Permanent Județean și stadiul pregătirii pentru alegerile interne. La ședință a participat și vicepreședintele PDL pe Regiunea Sud-Vest Oltenia, europarlamentarul  Marian Jean Marinescu.

Potrivit calendarului de alegeri interne în perioada 1 iunie -31 august au loc alegeri pentru Birourile Organizațiilor Secțiilor de Votare, iar în perioada 1 septembrie -30 octombrie vor avea loc alegeri pentru Birourile Politice Locale. În data de 2 noiembrie vor avea loc alegeri pentru desemnarea Biroului Politic Local al Organizației Municipale Tg-Jiu, iar în data de 16 noiembrie pentru desemnarea Biroului Politic Județean.

De asemenea, în cadrul Colegiului Director Județean au fost desemnați lideri ai consilierilor locali PDL, pentru fiecare localitate. Tot atunci au fost aleși și membrii delegației de la Consiliul de Coordonare al PDL, din 6 iulie, la București. Vor merge 11 persoane, printre care Dan Vîlceanu- președinte PDL Gorj, Ana Purcăreanu- președinte Organizația de Femei a PDL Gorj, Constantin Brănescu- președinte Organizația de Tineret a PDL Gorj, Dan Cornoiu- președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri a PDL Gorj, Cajvanariu Constantin- președinte al Organizației Persoanelor Vârstei a Treia a PDL Gorj, dar și Dumitru Modrea, Puiu Diaconescu, Marcel Iacobescu, Ion Dobrițoiu, Gheorghe Grivei și Eduard Berca.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: