Primar supărat pe bugetul mic

Comuna gorjeană Bustuchin nu a primit niciun leu de la Consiliul Judeţea Gorj. Ion Ciocea se aştepta la asta, fiind în dispută cu liderii PSD. Acesta arată cu degetul spre Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Ion Ciocea susţine că nu avea nevoie de bani de la Consiliul Judeţean Gorj, pentru că majoritatea investiţiilor din Bustuchin sunt făcute cu bani europeni, lucru care se va întâmpla şi pe viitor. "Era normal să nu primesc nimic. Nici nu mă aşteptam la altceva. Nu am avut pretenţii. Nu mă uimeşte nimic pentru că e normal să se întâmple asta atâta timp când la conducerea judeţului este PSD şi eu nu sunt în graţia lor. Nu e problemă că mi-au dat zero lei, că eu aduc la Bustuchin bani europeni şi tot fac treabă. Şi vă mai spun ceva. La fel de normal este şi locul unde a ajuns PSD-ul acum, pentru că ei nu sunt pentru oameni, aşa cum spun în camapanie. Ei sunt pentru partid şi atât", a spus Ciocea, după câteva mandate câștigate sub semnul celor trei trandafiri.

Primarul din Bustuchin se declară dezamăgit de preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu. "Îi spun domnului Cosmin Popescu să se uite către Dumnezeu, că eu l-am respectat şi nu am crezut că poate fi atât de rău. Să nu uite că din Bustuchin a luat 90% din voturi pentru a ajunge preşedintele Consiliului Judeţean. E ruşinos că îl copiază pe domnul Weber pentru care nu contează oamenii, ci numai gaşca şi echipa. Eu nu stau la mâna lor. Eu mă descurc la mine în comună şi oamenii văd asta".

Şi primarul din comuna Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, dă vina pe vechea practică a PSD-ului în ceea ce priveşte împărţirea banilor în teritoriu. "Asta e vechea practică a PSD-ului de care nu se pot separa. Nu au ţinut cont de faptul că Roşia de Amaradia e o comună cu probleme, cu alunecări de teren şi cu activitatea minieră închisă. Dau bani doar acolo unde au interese politice. Mă gândeam totuşi că o să primim o sumă modică, dar nu zero lei", a spus Cotojman.

Nu mai puțin adevărat este însă faptul că la rectificarea de anul trecut, când banii au fost împărțiți de guvern, mai toți banii s-au dus către primării PNL.

Vizualizări: 2,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: