Primăria a ratat ultima şansă de a vinde nocturna. Ce decizie a luat!

O investiţie de milioane de lei a rămas fără utilitate odată cu construirea noului stadion municipal. Este vorba de instalaţia de nocturnă care a rămas nevalorificată, urmând să fie folosită la terenurile de sport care au rămas după demolarea stadionului. Marţi a fost ultima oară când a fost licitaţie pentru nocturnă şi nu s-a prezentat nimeni.

Pentru organizarea unei noi licitaţii Consiliu Local trebuie să adopte o nouă hotărâre în acest sens. Primăria a hotărât însă să folosească echipamentele pentru alte terenuri de joc.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a spus că toate componentele fostului stadion vor fi folosite la bazele sportive ale unităţilor şcolare din municipiu. ”Ştim deja ce vom face cu componentele pentru că în situaţia în care nu am avut posibilitatea să le vindem avem posibilitatea să le folosim pentru bazele sportive de la noi din municipiu, fără nici un fel de problemă. Dacă nu găsim un cumpărător care să convină, şi se pare că nu s-a găsit până acum, avem această variantă de a le folosi pentru bazele sportive din municipiu. Avem atât terenurile de sport de la baza sportivă din spatele stadionului, pentru care pot fi folosite componentele acestea, cât şi la unităţile de învăţământ şcolar, tribunele şi scaunele. Instalaţia de nocturnă nu o putem folosi la şcoli, dar la terenurile de fotbal poate fi folosită fără probleme”, a spus Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: