Primăria a trimis în tabără elevii merituoși

Elevii care au obținut rezultate bune la învățătură au fost trimiși în tabără de autoritățile locale. A fost decizia luată la nivelul comunei gorjene Bălești în urmă cu câțiva ani, pentru a-i stimula pe elevi să învețe și să aibă rezultate bune la finele anului școlar.

Anul acesta 15 elevi din clasele V-VIII au fost selectați să meargă în la Costinești. ”Elevii care s-au bucurat de această tabără gratuită au fost selectați în baza rezultatelor obținute la învățătură în anul școlar 2020-2021. Cei mai buni elevi din comuna Bălești au fost recompensați în felul acesta de primărie. Este o inițiativă începută încă din mandatul meu trecut și, dacă anul acesta au fost relaxate măsurile impuse de autorități în pandemie, ne-am bucurat că am putut trimite copiii merituoși pe litoral”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din comuna Bălești.

Autoritățile locale din Bălești au cheltuit de la buget aproximativ 15.000 de lei pentru a le oferi elevilor această recompensă și speră ca în felul acesta să-i motiveze și în noul an școlar să obțină rezultate bune la învățătură.

Din păcate, vara trecută niciun elev nu a mers în tabără din cauza pandemiei de coronavirus.

Vizualizări: 1,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: