Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primăria Arcani nu are bani pentru plata salariilor

Angajaţii Primăriei Arcani riscă să nu-şi primească salariile pentru luna septembrie pentru că nu sunt bani. Pentru că banii primiţi la rectificare merg către plata datoriilor şi nu pentru utilităţi şi salarii, primarul Vasile Popescu susţine că pentru ultimele patru luni ale acestui an nu sunt bani pentru leafa angajaţilor. Edilul caută acum soluţii şi speră într-o altă rectificare.

În zilele următoare, angajaţii primăriei Arcani ar trebui să-şi primească salariile pentru luna septembrie, însă în buget nu mai sunt bani. Primarul ar avea nevoie de aproximativ 300 de milioane de lei vechi să plătească lefurile subalternilor, dar şi facturile la utilităţi pentru luna septembrie. Ce se va întâmpla în ultimele trei luni ale anului primarul nu ştie, însă speră să primească o rectificare bugetară. „Nu o să pot da salariile pe luna septembrie la oameni, pentru că nu sunt bani. Am primit o rectificare bugetară de aproximativ 240 de milioane de lei vechi, dar nu pot da salarii, ci banii au venit pentru plata datoriilor mai vechi de 90 de zile.  Eu aş avea nevoie de aproximativ 300 de milioane de lei vechi, dar nu ştiu de unde să-i iau. Dumnezeu cu mila acum”, a declarat Vasile Popescu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: