Chipul lui Isus Hristos, pe frunza uscată a unui ficus

Semne divine sau minune dumnezeiască? Asta se tot întreabă cei care intră într-un magazin din Târgu-Jiu şi văd pe frunza uscată a unei plante chipul lui Isus Hristos.  Vestea că Isus s-a arătat pe frunză s-a răspândit repede în tot cartierul, iar curioşii nu au întârziat să apară. Oamenii se uită, se minunează şi fac poze. Credincioşii au chemat chiar un preot şi de fiecare dată când trec pe lângă floare îşi fac cruce.

Minunea s-a întâmplat într-un magazin cu terasă de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Vânzătoarea a observat că unei flori i s-a uscat frunza, iar când s-a apropiat i s-a părut că vede chipul lui Isus Hristos. Şi-a anunţat imediat şefa şi a cerut părerea clienţilor, care nu au putut decât să constate minunea. „Avem foarte multe flori aici şi de acum câteva luni o frunză s-a uscat. Când am vrut să o ud am văzut că pe frunză apare un chip şi mi-am dat seama că este chipul lui Isus Hristos. Am anunţat şefa şi nu am rupt-o. Asta este minune dumnezeiască sau un semn. Nu pot să-mi explic aşa ceva”, a povestit vânzătoarea.

Curioşii fac poze

De atunci, magazinul s-a transformat în loc de pelerinaj pentru credincioşi, dar şi pentru curioşii care vor să vadă minunea.  Nimeni nu atinge frunza şi toţi care vin aici fac poze. „Aşa ceva nu am văzut. Este o minune, un semn, nici eu nu ştiu ce să zic şi ce să cred. Frunza asta este aici de câteva luni. Trebuia să cadă până acum. Unde este chipul lui Dumnezeu este uscată, şi sus ca o aură este verde. Este aşa de o bună bucată de timp. Clar este o minune. Eu mi-am făcut cruce când am văzut”, a spus un client fidel al magazinului.

Credincioşii au adus şi un preot să vadă minunea, iar acesta a rămas uimit. „Am chemat şi preotul şi a rămas uimit. A spus că nu poate fi decât un semn divin”, povesteşte un alt client.

Vizualizări: 266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: