Primăria Baia de Fier, pregătită de sărbători

Primăria Baia de Fier este pregătită pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă aşa cum se cuvine. Centrul comunei a fost împodobit cu ghirlande şi instalaţii luminoase. Bradul natural de aproximativ 12 metri devine atracţia copiilor, odată cu lăsarea serii. Asta cu atât mai mult cu cât în aceste zilele elevii şi preşcolarii îl aşteaptă pe Moş Crăciun.

Cei aproximativ 550 de elevi şi preşcolari din Baia de Fier vor primi din partea primăriei pachete cu dulciuri, fructe şi sucuri. Nici bătrânii şi familiile nevoiaşe nu vor fi uitaţi de autorităţile locale. Aceştia vor primi pachete cu alimente, reprezentanţii primăriei urmând să le ducă domiciliu. „Vom distribui aproximativ 800 de pachete. Copiii vor primi dulciuri, fructe şi sucuri, iar bătrânii şi familiile nevoiaşe vor primi alimente: orez, ulei, zahăr, făină, cozonac şi fructe. Elevii şi preşcolarii vor primi cadourile la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul serbărilor de pomul de iarnă. În cazul bătrânilor şi familiilor nevoiaşe, reprezentanţii primăriei le vor duce pachetele cu alimente la domiciliu”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul de la Baia de Fier.

În această perioadă, localnicii se bucură şi de iluminatul festiv, pe care primăria l-a inaugurat în urmă cu câteva zile. Pentru noaptea de Revelion, autorităţile au pregătit şi un foc de artificii. „Am împodobit centrul comunei şi bradul de Crăciun. Ca şi anul trecut, la cumpăna dintre ani vom organiza un foc de artificii”, a precizat primarul Turbăceanu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: